top of page

INFORMACIÓ PRACTICA

 

Un lloc per passar el cap de setmana, un parell de dies entre setmana, vacances a qualsevol epoca de l'any, amb la familia, amb els amics, amb el gos, amb l'intenció de caminar molt o poc, de anar amb bici muntanya amunt i avall, esquiar per pistes de fons o back country, buscar bolets, llegir llibres...

Descomptes: Carnet Jove/entre setmana/llargues estades

 

Informació i reserves

Tel: 648068389/973370126

Mail:  calestevegosol@gmail.com

LA CASA
La casa està equipada amb una mica de tot. Hi ha llençols i tovalloles, llenya, sal, sucre, oli, nevera, microones, cuina de gas, batedora, torradora, cafetera italiana, cafetera americana, draps i fregalls, sabó rentavaixelles, olles, paelles, llibres, guies, mapes, informació sobre excursionisme.
L'ERA
L'era de Ca l'Esteve és per disfrutar... llegint, menjant, descansant... Teniu barbacoa, carbó vegetal, taula i cadires.
EL POBLE
Al poble, hi ha un forn de pa, botigues, bars i restaurants.  
EL TEMPS
El temps és el temps.
Com arribar a Ca l'Esteve.png

Com arribar-hi

Amb cotxe: des de la Plaça Major, per Plaça Pedro i Pons (el safareig), Carrer Cerdanya, i un carrer de terra cap a la dreta fins al parking de Ca l’Esteve

A peu: des de la Plaça Major, per Plaça Pedro i Pons (el safareig), i Carrer Vista Alegre fins al portal de Ca l’Esteve (uns metres més amunt de la casa rural    )

bottom of page